Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της εθνικής επετείου του 1940 στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με κάθε επισημότητα και με σύμμαχο τον καλό καιρό, πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Αμυνταίου οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 75ης ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 1940.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Το πρωί της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου 2015, τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, παρουσία των Αρχών της πόλης και πλήθος πολιτών.

  Στη συνέχεια, στο μνημείο ηρώων, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ακολούθησε η εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας με ομιλήτρια την καθηγήτρια του Γυμνασίου Αμυνταίου, Ε. Μαλτή και η τελετή έληξε με κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους πολιτικών, στρατιωτικών και λοιπών αρχών.

  Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την παρέλαση μαθητών και μαθητριών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και εκπροσώπων Συλλόγων της περιοχής και ολοκληρώθηκαν με τη δεξίωση που παρέθεσε η Δημοτική Αρχή Αμυνταίου, στη Λέσχη Αξιωματικών Αμυνταίου.


1 σχόλιο:

  1. Στην αρχη νομιζα οτι επαιζε η φιλαρμονικη της Κερκυρας....μετα μου ειπαν οτι τα εμβατηρια ακουγονταν απο μικροφωνικη εγκατασταση με CD...αυτη ειναι προοδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.