Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Κούνησε μαντήλι στον ΣΥΡΙΖΑ και ο Σάββας Σαπαλίδης…



Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα…
  Η μνημονιακή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι φυσικό, δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστα τα μέλη του κόμματος. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι σε χιλιάδες μετρούνται τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που αποστασιοποιούνται από την πολιτική του κόμματος, εναντιώνονται στην κυβερνητική πολιτική ή ακόμα και διακόπτουν την οργανωτική τους σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.
  
  Στην Φλώρινα, ο υποψήφιος βουλευτής των εκλογών του περασμένου Ιανουαρίου με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας, Σάββας Σαπαλίδης, σε επιστολή του, αναφέρει:
  «Θα ήθελα να ανακοινώσω στους πολίτες της Φλώρινας ότι παραιτούμαι από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές τις 20 Σεπτεμβρίου για προσωπικούς και ιδεολογικούς λόγους. Επίσης δηλώνω ότι αποχωρώ και από Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
  Τα τελευταία χρονιά έχω συμβάλει με όλες μου τις δυνάμεις στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
  Ήμουν παρών και ενεργός σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες για το καλό του τόπου και της χώρας.
  Συμμετείχα ενεργά με προτάσεις  για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Π.Ε Φλώρινας που ποτέ δεν είδαμε να υλοποιούνται… 
  Αντιθέτως είδαμε βάναυσα και αντιαναπτυξιακά μέτρα καθηλώνοντας την επιχειρηματικότητα στο ναδίρ πλήττοντας την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.
  Δηλώνω επίσης στους 2.500 ψηφοφόρους που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ότι θα μείνω ενεργός, υπερασπίζοντας πάντα τα συμφέροντας τους από διαφορετικό  μετερίζι, όπου ο Άνθρωπος θα είναι πάνω από όλα και όχι οι αριθμοί και οι μικροπολιτικές».
Σάββας Σαπαλίδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φλώρινας
Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας
Μέλος Δ/Σ ΓΣΕΒΕΕ

4 σχόλια:

  1. Μπράβο Σάββα. Πάντα συνεπής. Η Παραίτησή σου δείχνει Ανιδιοτέλεια και η Αποχώρησή σου είναι στάση Ζωής απέναντι σε όσους σε ψήφισαν, και σε όσα πρεσβεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ !!! ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Υ.Γ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΦΤΑΙΓΕ?

      Διαγραφή
  2. Ποιο ψηφοδελτιο ρεπαιδια,εμεις οι συριζαιοι δε τοχουμαι ματαδει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι συριζαίοι βρε μεταμορφωμένο πασοκάκι;

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.