Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Υποδοχή ιερού λειψάνου Οσίας Σοφίας της εν Κλεισούρα…



  Με αφορμή των εορτασμών των τριών αγίων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος & Αγάπης, η Στέγη Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων, διοργανώνει τις ακόλουθες λατρευτικές εκδηλώσεις:
TETAPTH 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015
  
5:45 μ.μ. Υποδοχή Ιερού Λειψάνου Οσίας Σοφίας της εν Κλεισούρα έμπροσθεν του Ιερού Παρεκκλησίου της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου
6:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, Μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος και Ιερά Λιτάνευσις του ιερού Λειψάνου & της ιεράς Εικόνος πέριξ της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου
8:00 μ.μ. Ιερά Παράκλησις Οσίας Σοφίας της Εν Κλεισούρα
ΠΕΜΠΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015
7:30 -10:30 π.μ. Πανηγυρικός Όρθρος & Θεία Λειτουργία Μετά Θείου Κηρύγματος.
  Το ιερόν Λείψανο θα παραμείνει μέχρι και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου έως τις 11 π.μ.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΙΕΡΟΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΝ ΑΓΙΩΝ ΣΟΦΙΑΣ
ΠΙΣΤΕΩΣ, ΕΛΠΙΔΟΣ & ΑΓΑΠΗΣ
ΣΤΕΓΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

5 σχόλια:

  1. Αυτη η ιστορια λειψανο-λατρειας μας παει πολυ πισω στην ανθρωπινη ιστορια..Φυσικα πολυ πισω απ το δωδεκαθεο των Ελληνων που τοσο σκληρα πολεμηθηκε και συκοφαντηθηκε απ τους Βυζαντινο-Χριστιανο-κυριαρχους και φανατικα μισαλοδοξους νεο-προγονους μας.Φυσικα μετα χιλια,δυο χιλιαδες, πεντε χιλιαδες χρονια οι ανθρωποι θα φρικαρουν και θα πορουν με την επικρατουσα πτωματο-λαγνεια των συγχρονων χριστιανων.Φυσικα και δεν υπογραφω επωνυμα απ τον φοβο της αδιαλαξιας της κυριαρχης εξουσιας των ρασοφορων που ειναι αμειλικτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....Φυσικα και γραφεις αληθειες..φυσικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ είναι το θέμα, όσα χρόνια και να περάσουν, όσο πόλεμο και να δέχεται ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός δεν πρόκειται να εξαφανιστεί όπως έλεγαν και τότε κάποιοι, διότι απλά είναι κάτι μη πεπερασμένο (Θεός). Επίσης λίγος σεβασμός στη συνταγματικά κατοχυρωμένη πίστη μας δε θα έβλαπτε. Μη κάνεις ότι δε θέλεις να κάνουν και οι άλλοι για τη δική σου (η μη) πίστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:27 ας δειξουν πρωτα σεβασμο η παπαδες στην συνταγματικα κατοχυρωμενη πιστη μας και μετα ολοι οι αλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.