Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου ζητά η αντιπολίτευση του Δ. Αμυνταίου…



Ο κανονισμός ύδρευσης, η συμμετοχή των δημοτών στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και η μεταφορά του ΚΕΠ και των γραφείων Ι.Κ.Α. και Δ.Ο.Υ., τα αιτούμενα θέματα…
  

  Το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου στις 23 Απριλίου 2015 συγκλήθηκε έπειτα από αίτηση του συνόλου των μελών της Μειοψηφίας, του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.

Μέσα σ αυτό το διάστημα των 5 μηνών δεν έχει γίνει καμία απολύτως ενέργεια, από τη Δημοτική Αρχή, για τα θέματα τα οποία είχαμε φέρει προς συζήτηση.

  Επειδή δε μπορούμε να μένουμε αδιάφοροι σε θέματα που αφορούν την εξυπηρέτηση και τα συμφέροντα του συνόλου των δημοτών, ζητούμε τη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου, εντός της προθεσμίας που ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία, για τα θέματα που αναφέρονται αναλυτικά στην αίτησή μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.