Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Τα 50χρονα της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου & περιχώρων… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με μια πανηγυρική τελετή, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου & περιχώρων, γιόρτασε τα 50 χρόνια από την ίδρυση της, παρουσία των αντιδημάρχων του Δήμου Αμυνταίου, Μάκη Θεοδωρίδη και Βαγγέλη Ακριτίδη, της Προέδρου του ΝΠΔΔ, Ελένης Ιωαννίδου, εκπροσώπων φορέων και πολλών μελών και φίλων της Στέγης. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
  

  Στην επετειακή αυτή τελετή, βραβεύθηκαν οι εν ζωή διατελέσαντες Πρόεδροι, Κοσμάς Παπαδόπουλος, Χρήστος Φωτιάδης, Θόδωρος Ιωαννίδης, Δημήτρης Μιχαηλίδης, Διομήδης Παναγιωτίδης, Μιχαηλίδης Θεόδωρος, Καλϊτζίδης Λάζαρος και Ησαΐας Φωτιάδης, καθώς και οι Αυτοδιοικητικοί, Στέφανος Γιαγκούλης, Γιάννης Στάιος, Θωμάς Μίγκος, Γιάννης Λιάσης, Ιωακείμ Ιωσηφίδης (τέως Δήμαρχοι), Γιάννης Βοσκόπουλος (τέως Νομάρχης και νυν Δήμαρχος Φλώρινας, τους εκλιπόντες τέως Δημάρχους, Τρύφων Χατζής και Γιώργος Φιλίππου, ο τέως Γ.Γ. της Περιφέρειας, Άρης Παπαδόπουλος  και ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης, οι οποίοι βοήθησαν ποικιλοτρόπως τη Στέγη τόσο για τη δωρεά του οικοπέδου και κατασκευή του κτιρίου, όσο και για την εύρυθμη λειτουργιάς της.

  Η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση που παρέθεσε το Δ.Σ. προς τους παρευρισκόμενους.

  Να τονίσουμε ότι με αφορμή του εορτασμού των αγίων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος & Αγάπης, η Στέγη Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων, διοργάνωσε λατρευτικές εκδηλώσεις οι οποίες ξεκίνησαν την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και περιλάμβαναν την υποδοχή του Ιερού λειψάνου της Οσίας Σοφίας της εν Κλεισούρα, μπροστά από το παρεκκλήσι της Στέγης, Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό και λιτανεία του ιερού Λειψάνου & της ιερής εικόνας και ολοκληρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής 17/9,με τον Πανηγυρικό Όρθρο και θεία λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμανδρίτη, Σεβαστιανού Τοπάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.