Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Μουσική χωρίς σύνορα – Η Ντιλέκ Κοτς χόρεψε το Αμύνταιο... (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με την ξεχωριστή αύρα των τραγουδιών από τις αλησμόνητες πατρίδες, η διάσημη ερμηνεύτρια από την Τουρκία, Ντιλέκ Κοτς, ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 16 Αυγούστου από τον Σύλλογο Γυναικών Αμυνταίου, στο προαύλιο του παλιού Α’ Δημοτικού Σχολείου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Ήταν μια υπέροχη βραδιά, όπου η μοναδική καλλιτέχνης των ασμάτων της ανατολής Dilek Koç και το συγκρότημά της, «ταξίδεψαν» το κοινό στα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης, στους ρυθμούς των Βαλκανίων, στα Καφέ Αμάν της Σμύρνης, στα λιμάνια της Mαύρης Θάλασσας και στους οντάδες της Καππαδοκίας,  παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόγραμμα που έχει να κάνει με την κοινή μουσική παράδοση και με τα κοινά διαχρονικά, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια των δύο λαών, γεγονός που αποδεικνύει πως ο λαϊκός πολιτισμός αποτελεί κοινό σημείο αναφοράς και όχι πεδίο αντιπαραθέσεων στην πολυτάραχη ιστορία της περιοχής των Βαλκανίων.

  Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, η Πρόεδρος του Συλλόγου, Ελένη Ιωαννίδου, καλωσόρισε την εγκατεστημένη στην Ελλάδα τουρκάλα ερμηνεύτρια και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, τους χορηγούς και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της όμορφης αυτής μουσικής εκδήλωσης, ενώ στην συνέχεια, χαιρετισμό απεύθυναν οι βουλευτές Φλώρινας, Κ. Σέλτσας και Γ. Αντωνιάδης, καθώς και εκ μέρος του Δημάρχου Αμυνταίου, Κ. Θεοδωρίδη, ο Αντιδήμαρχος, Μάκης Θεοδωρίδης.

1 σχόλιο:

  1. Η καλλιτέχνης χόρεψε το Αμύνταιο και ο σύλλογος τον κόσμο και τον Βασίλη,παίρνοντας το πακέτο,για το επόμενο ταξίδι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.