Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η θεατρική παράσταση «Φωνάζει ο κλέφτης», από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Λεβαίας… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Ενθουσίασε για ακόμη μια φορά η εμφάνιση της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Γυναικών Λεβαίας «Αλκυονίδες», στην παράσταση που δόθηκε στον Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου το βράδυ της Κυριακής 30 Αυγούστου, τελευταία ημέρα των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δ. Αμυνταίου.
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να βλέπεις ερασιτέχνες ηθοποιούς να  αποδίδουν το κείμενο της ηθογραφικής κωμωδίας του Δημήτρη Ψαθά «Φωνάζει ο κλέφτης» με τόση ωριμότητα, ευκολία, μπρίο και υποκριτική δεινότητα.

  Ευρηματική σκηνοθεσία, υπέροχα σκηνικά και κουστούμια, απολαυστικοί όλοι  οι ηθοποιοί στους ρόλους τους, σε μια παράσταση που αποκαλύπτει ατέλειωτες ώρες δουλειάς.

  Από την μεριά τους, οι θεατές που κατέκλισαν την αίθουσα, επιβράβευσαν όλους τους συντελεστές με το παρατεταμένο τους χειροκρότημα, ενώ ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης, φανερά ικανοποιημένος απ’ τη σοβαρή δουλειά που συντελείται στη Θεατρική ομάδα, δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου και την οικονομική ενίσχυση για την προετοιμασία της νέας τους παράστασης.



Συντελεστές της Παράστασης

Ηθοποιοί:

Λία: Μελίδου Ερμιόνη

Τιμολέων: Μπουτάση Ιωάννα

Σόλων: Αμπεριάδου Αθηνά

Λέλα: Χαραλαμπίδου Χριστίνα

Αντώνης: Τσιναρίδου Ελισάβετ

Υπηρέτρια: Τσιναρίδου Φωτεινή

Διοικητής: Γκουβερη Ευδοκία

Υπαστυνόμος: Αγγελάκη Αντωνία

Αρχιφύλακας: Λασκαρίδου Σμαράγδα

Σκηνοθεσία: Τσιναρίδου Ελισάβετ

Μουσική επιμέλεια: Σίσκος Ξενοφών

Μακιγιάζ: Σαριγιαννίδου Μελίνα

Φωτογραφία: Μορφίδης Παναγιώτης.



  Εξαιρετική Παράσταση! Μπράβο σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.