Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Η τελετή έναρξης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Χάντμπολ Open Παγκορασίδων στο Αμύνταιο… (BINTEO)



  Πλημύρισαν νιάτα οι πλατείες του Αμυνταίου, καθώς, το βράδυ της Τετάρτης 8 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης του «Πανελλήνιου πρωταθλήματος Χάντμπολ Open Παγκορασίδων Α’».
  

  Οι αθλητές των ομάδων παρέλασαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και στην συνέχεια κατέληξαν στην πλ. Αγ. Κων/νου & Ελένης όπου έγινε η επίσημη παρουσία τους και  ακολούθησε η εμφάνιση του παιδικού χορευτικού τμήματος του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου.

  Τους αθλητές, προπονητές, συνοδούς και γονείς των αθλητών, καλωσόρισε η Πρόεδρος του ΑΜΥΝΤΑ, Ευρυδίκη Γεωργίτσα, ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης και ο εκπρόσωπος της ΟΧΕ και Πρόεδρος του Μ.Π.Σ. ΦΙΛΩΤΑ, Γιάννης Στρατάκης.

  Να τονίσουμε ότι, το «Πανελλήνιο πρωτάθλημα Open Παγκορασίδων Α’» πραγματοποιείται στο ΔΑΚ Αμύνταιο και Λεχόβου, από την Τετάρτη 8/7 έως την Κυριακή 12/7/15 και συμμετέχουν 12 ομάδες από όλη την Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.