Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Δημοσκόπηση: Συντριπτική υπεροχή του «όχι» στην πρόταση των δανειστών την Κυριακή…



  Συντριπτική υπεροχή του "όχι" στο δημοψήφισμα της Κυριακής δείχνει δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της Εφημερίδας των Συντακτών. Η απόρριψη της πρόταση των θεσμών αρχικώς υπερτερούσε με μεγάλη διαφορά και συνεχίζει να βρίσκεται μπροστά παρά το κλείσιμο των τραπεζών που είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί το ποσοστό όσων ήθελαν να γίνει αποδεκτή η πρόταση των Θεσμών.


 Το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο την Κυριακή, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση δείχνει να επικρατεί το "όχι" με 54% έναντι του "ναι" που συγκεντρώνει 33% και με την αδιευκρίνιστη ψήφο να είναι μόλις στο 13%.

  Πριν το κλείσιμο των τραπεζών το "όχι" συγκέντρωνε 57%, μετά την υποχρεωτική τραπεζική αργία έως την προσεχή Δευτέρα το ποσοστό μειώθηκε στο 46% καταγράφοντας απώλεια 11 μονάδων και αυξήθηκε το «ναι» το ποσοστό του οποίου μετά το κλείσιμο των τραπεζών έφτασε από το 30% στο 37%.

  Στην ίδια δημοσκόπηση καταγράφεται ότι το 50% των ερωτηθέντων συμφωνεί με την προσφυγή στο δημοψήφισμα και το 38% διαφωνεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.