Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

"Συνεχίζει η εγκατάλειψη και η αδιαφορία των κοινόχρηστων χώρων της Τ. Κ. Ξινού Νερού"...



  Στις 8 Ιουνίου 2015  είχαμε  δημοσιεύσει φωτογραφίες με την κατάσταση των κοινόχρηστων χώρων της Τοπικής Κοινότητας Ξινού Νερού με τίτλο «Εικόνες εγκατάλειψης και αδιαφορίας στους κοινόχρηστους χώρους της Τ. Κ. Ξινού Νερού» και περιμέναμε την ανταπόκριση του Δήμου μας.
  
  Δυστυχώς είμαστε και πάλη στη δυσάρεστη θέση να δημοσιεύσουμε νέες φωτογραφίες, είναι ένα ελάχιστο δείγμα για να δείξουμε την αδιαφορία των αρμοδίων αντιδημάρχων για την κατάσταση που επικρατεί στην κοινότητα μας.
  Δεν θα αναφερθούμε σε λεπτομέρειες, ισχύουν αυτά που δημοσιεύσαμε στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο στις 8 Ιουνίου 2015.



  Πρέπει όμως να αναφέρουμε και την προσπάθεια των λίγων εθελοντών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Προέδρου για την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων στις 13 Ιουνίου και πήραν μέρος στο καθαρισμό των πλατιών και τον προσωρινό κλείσιμο των λακκούβων της παιδικής χαράς.
  Σήμερα 25 Ιουλίου το βάψιμο των κοινόχρηστων βρυσών και κόψιμο των χόρτων από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και τον Β. Βασιλειάδη τους συγχαίρουμε για την προσπάθεια αυτή και περιμένουμε στο επόμενο κάλεσμα του προέδρου να ανταποκριθούν περισσότεροι ευαισθητοποιημένοι πολίτες του χωριού μας.
  Περιμένουμε επίσης την ανταπόκριση του Δήμου και την προσωπική παρέμβαση του Δήμαρχου. 

Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία
Ευαισθητοποιημένοι πολίτες του Ξινού Νερού

1 σχόλιο:

  1. Να βγαλουμε αδελφια την αλλη φορα προεδρο του Ξινου τον Χασο...ναγλιτωσουμε απ τη γκρινια του...Δε βλεπω αλλο τροπο..και κανει και ζεστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.