Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Η θέση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου για το δημοψήφισμα της Κυριακής… (ΒΙΝΤΕΟ)



Οι απόψεις του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, τόσο για την πορεία της χώρας, όσο και για το δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου…

Το ψήφισμα - απάντηση στο ψήφισμα που εξέδωσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας…

Όλες οι τοποθετήσεις και οι απόψεις που ακούστηκαν, στα ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθούν
  

  Ενωτικό και χωρίς καμία ταύτιση με το «ΟΧΙ» ή το «ΝΑΙ» του δημοψηφίσματος της Κυριακής, ήταν το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, το οποίο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Ιουλίου.

  Η συνεδρίαση είχε κατεπείγοντα χαρακτήρα και αφορούσε το εκδοθέν ψήφισμα του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, το οποίο τασσόταν υπέρ του «ναι», με όλες τις απόψεις των Δημοτικών Συμβούλων να ταυτίζονται στο γεγονός της συνέχισης των διαπραγματεύσεων από την κυβέρνηση, με κύριο στόχο την διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και την παραμονή στο Ευρώ, καθώς και τον συναινετικό χαρακτήρα του ψηφίσματος προς τις δύο απόψεις, ώστε να μην υπάρξει οξύτητα και αντιπαραθέσεις στην κοινωνία.  


1 σχόλιο:

  1. Ακριβως 50 χρονια μετα τον ΙΟΥΛΗ του 1965 επιχειρειται ενα νεο σχεδιο εκτροπης και ανατροπης του εκλεγμενου πριν 5 μηνες πρωθυπουργου της χωρας οπως εγινε τοτε...Τραγικες συμπτωσεις που σιγουρα θα βρουνε απεναντι το Λαο..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.