Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

«Μουσική απόδραση» από τον Ενωτικό Σύλλογο Λεχοβιτών…



18, 19 και 20 Ιουλίου, χορός, τραγούδι και ξεφάντωμα στον Λόφο του Προφήτη Ηλία και την πλατεία του χωριού…

  Μουσική απόδραση από τις έγνοιες και τα προβλήματα της εποχής, θα προσφέρει και κατά το φετινό καλοκαίρι στο Λέχοβο -με αφορμή την Εορτή του Προφήτη Ηλία- ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών.
  

  Με ιδιαίτερο κέφι και μεράκι, η διοίκηση του Συλλόγου έχει ετοιμάσει ένα τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στις  18, 19 και 20 Ιουλίου, οργανώνοντας τρείς ξεχωριστές μουσικές βραδιές.

Ειδικότερα:

- Το Σάββατο 18 Ιουλίου, στον λόφο του Προφήτη Ηλία στο Λέχοβο, στις 9 :30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί λαϊκοδημοτική βραδιά

- Την  Κυριακή 19 Ιουλίου, στον λόφο του Προφήτη Ηλία στο Λέχοβο, στις 9 το βράδυ, οργανώνεται το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και στην συνέχεια γλέντι με την «Χάλκινη Πανδαισία» και

- Την Δευτέρα 20 Ιουλίου, στην γραφική πλατεία Λεχόβου, στις  10 το βράδυ, οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, θα ξεφαντώσουν με το γνωστό συγκρότημα «Γυναικεία Υπόθεση». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.