Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…




  Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου 24 Ιουνίου 2015 ημέρα Τετάρτη  και ώρα  20:00  σε τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

- ΄Εγκριση για την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας με τους κοινωνικούς εταίρους που συμμετέχουν στην σύμπραξη της ΠΕ Φλώρινας με επικεφαλή εταίρο την ΠΕ και ορισμό εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του.
- Συζήτηση και λήψη απόφασης για την με αριθμό 114/2015 απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΤΕΠΑ που αφορά την «Τροποποίηση του Κανονισμού Είσπραξης και Διευκόλυνσης Τμηματικής Καταβολής Ληξιπρόθεσμων Οφειλών».
- Καθορισμός όρων για την εκμίσθωση με διαδικασία δημοπράτησης τμημάτων δημοτικής έκτασης στην ΤΚ Βεγόρων για δημιουργία σταυλικών εγκαταστάσεων .
- ΄Εγκριση της με αριθμό 11/2015 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας που αφορά «Πρόταση για ποσοστιαίο επιμερισμό των λειτουργικών δαπανών και των δαπανών επισκευής και συντήρησης των σχολικών κτιρίων (άρθρο 19 του Ν. 4071/2012).
 Έγκριση αντικειμένου τεχνικής μελέτης του έργου "Διανοίξεις-διαμορφώσεις-αποκαταστάσεις δημοτικών οδών και κοινόχρηστων χώρων ΔΕ Αμυνταίου", ΚΑ 30.7323.029, με προϋπολογισμό 118.000,00 € και χρηματοδότηση 3ο ΕΑΠ.
- Ορισμός εκπροσώπων με τους αναπληρωτές τους του Δήμου Αμυνταίου κατά την Γενική Συνέλευση της ΔΙΑΔΥΜΑ.
- Συνδιοργάνωση  του Δήμου Αμυνταίου στην εκδήλωση για τα 72 χρόνια του ολοκαυτώματος της ΤΚ Λεχόβου.
- Συζήτηση και λήψη απόφασης για τις προτάσεις απαγορεύσεων βοσκής για τις συστάδες του Δημοτικού δάσους Τ.Κ. Λεχόβου (Βραπτσίνι-Ρούδνικ), Δήμου Αμυνταίου.
 - Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εξέταση ένστασης της εταιρίας Ατραπός για το έργο "Ύδρευση Αμυνταίου"
- Ορισμός επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής για το έργο «Κατασκευή λιθόστρωτων σε οδούς της Τ.Κ. Ασπρογείων».
- Ορισμός επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής για το έργο «Αποκαταστάσεις κρασπεδώσεων & ασφαλτοστρώσεων Τ.Κ. Φιλώτα & Λεβαίας».
- Ορισμός επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής για το έργο «Επισκευές - Συντηρήσεις κτιρίων Γυμνασίου & Γενικού Λυκείου Αμυνταίου».
- Ορισμός επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής για το έργο «Κατασκευή Οδοποιίας και ασφαλτοστρώσεις δρόμων Τ.Κ. Πετρών».
- Ορισμός επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής για το έργο «Κατασκευή πεζοδρόμησης δρόμου εισόδου Τ.Κ. Νυμφαίου».
- Ορισμός επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής για το έργο «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης – Αντικατάσταση δικτύου αποχέτευσης στην Τ.Κ. Ασπρογείων».
- Ορισμός επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής για το έργο «Κατασκευή-Συντήρηση πεζοδρομίων Τ.Κ. Αντιγονείας».
- Ορισμός επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής για το έργο «Κρασπεδώσεις – Πεζοδρομήσεις  Τ.Κ. Πετρών».
- Χορήγηση 1ης Παράτασης Προθεσμίας Εκτέλεσης του Έργου «Εξωτερικοί Αγωγοί Λυμάτων Αετού – Αγραπιδιών - Πεδινού».
- Χορήγηση  Παράτασης Προθεσμίας Εκτέλεσης του Έργου «Εξωτερικοί Αγωγοί Λυμάτων Ασπρογείων - Σκλήθρου».
- ΄Εγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου “Αντικατάσταση δικτύου αποχέτευσης στην Τ.Κ. Ασπρογείων”
- ΄Εγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου “Κατασκευή νέων φρεατίων και συντήρηση υφιστάμενων Τ.Κ. Λεχόβου”
- ΄Εγκριση απολογισμού οικον. Έτους 2014 της ενιαίας σχολικής επιτροπής της Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμυνταίου .
- ΄Εγκριση απολογισμού οικον. Έτους 2011 της ενιαίας σχολικής επιτροπής της Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμυνταίου .
- Εγκριση μετακίνησης αιρετών σε επιμορφωτικό πρόγραμμα του ΙΝΕΠ.
- Διάθεση και ψήφιση – Ανατροπή  πιστώσεων.
- Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης της με αριθμό 147/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.  
- Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής. 

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.