Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ψηφοφορία των κατοίκων των Αναργύρων για την επιλογή της τοποθεσίας μετεγκατάστασης του οικισμού τους…



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
  Το συντονιστικό όργανο, που εκλέχτηκε στις 31-08-2014 για την μετεγκατάσταση του οικισμού Αναργύρων του Δήμου Αμυνταίου, έχοντας υπόψη:
  
1. Την λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο Αναργύρων στις 23-05-2015 όπου αποφασίστηκε η διενέργεια ψηφοφορίας στις 07-06-2015 για την επιλογή της τοποθεσίας μετεγκατάστασης του οικισμού Αναργύρων.
2. Τις τοποθεσίες που επιλέχτηκαν τελικά από την λαϊκή συνέλευση στις 23-05-2015 για να τεθούν προς ψηφοφορία και οι οποίες είναι :
α) για τον Δ. Αμυνταίου η θέση «Περιοχή στις Εργατικές Κατοικίες Αμυνταίου» (Κοντά στη λίμνη Πετρών)
β) για τον Δ. Εορδαίας η θέση «Περιοχή Βορειοανατολικά του Κομάνου στο Κουρί Πτολεμαΐδας» και
γ) εναλλακτικά η επιλογή «άλλη θέση».
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ
Ψηφοφορία μεταξύ των Δημοτών της Τοπικής Κοινότητας Αναργύρων για την επιλογή της τοποθεσίας μετεγκατάστασης του οικισμού Αναργύρων που θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου 2015.
  Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο οι Δημότες της Τοπικής Κοινότητας Αναργύρων του Δ. Αμυνταίου που είναι γραμμένοι στους ισχύοντες εκλογικούς καταλόγους της τελευταίας αναθεώρησης.
  Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αναργύρων στις 7 Ιουνίου 2015 (07-06-2015) ημέρα Κυριακή και από ώρα 08:00π.μ. μέχρι 19:00μ.μ. παρουσία πενταμελούς εφορευτικής επιτροπής που εκλέχτηκε από την λαϊκή συνέλευση των κατοίκων στις 23-05-2015.
  Θα επιλεγεί η τοποθεσία που θα συγκεντρώσει ποσοστό 50% + 1 των ψήφων.

Ο πρόεδρος του Συντονιστικού Οργάνου
 Τσισμαλίδης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.