Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Το Αμύνταιο επισκέφτηκε ο Σύλλογος Αμυνταιωτών Θεσσαλονίκης… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Την ιδιαίτερη τους πατρίδα, το Αμύνταιο, επισκέφθηκαν μέλη του Συλλόγου Αμυνταιωτών Θεσ/νίκης και περιχώρων «Ο ΑΜΥΝΤΑΣ», την Κυριακή 17 Μαΐου, στην καθιερωμένη εκδρομή που πραγματοποιούν στην ιδιαίτερη τους πατρίδα, εν όψη της εορτής των πολιούχων, Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
  

  Οι 50 και πλέον συμπατριώτες μας, μετά τον εκκλησιασμό τους στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με συγγενικά τους πρόσωπα και να απολαύσουν τον καφέ τους με αγαπημένους φίλους στις καφετέριες της πόλης.

  Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν την Ιερά μονή Αγίου Παντελεήμονος και Ευβούλης στον Άγιο Παντελεήμονα. Το μεσημέρι, γευμάτισαν και γλέντησαν σε παραλιακή ταβέρνα, όπου τους υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δ. Αμυνταίου.







  Στην προσφώνηση της η Πρόεδρος του Συλλόγου, Φιλίτσα Μίγκου, ευχαρίστησε τον επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου, Βύρων Αθανασίου και όλα τα μέλη του Συλλόγου για την συμμετοχή τους, καθώς  και για την θερμή υποδοχή, τον Δήμαρχο Αμυνταίου, Κ. Θεοδωρίδη, τον Αντιδημάρχο, Β. Ακριτίδη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας, Γ. Τρυφωνόπουλο, την Δημ. Σύμβουλο και Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Αμυνταίου, Ε. Ιωαννίδου και τον Δ.Σ., Ι. Μπάντη.

  Στην συνέχεια, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, η κα Μίγκου, απένειμε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Αμυνταίου, Κώστα Θεοδωρίδη, για την πολύχρονη προσφορά και στήριξη του προς τον Σύλλογο Αμυνταιωτών.

  Από την μεριά του, ο Δήμαρχος Αμυνταίου τόνισε πως, είναι μεγάλη η χαρά όλων να συναντούν παλιούς φίλους και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής σε κάθε εκδήλωση που πραγματοποιούν οι ξενιτεμένοι συντοπίτες μας.

1 σχόλιο:

  1. Που είναι ο κ.Μίγκος Θωμάς,να δει πόσο συνεργάσιμοι είναι ο δήμαρχος και η αδερφή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.