Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Να διασφαλίσουμε όλοι μας την ηρεμία των μαθητών στις εξετάσεις…



  Στην περίοδο  της κορύφωσης των κόπων  και των προσπαθειών των μαθητών, ενόψει  των απολυτήριων αλλά  και των πανελλαδικών εξετάσεων που πρόκειται να διενεργηθούν και στην περιοχή μας, αυτό που προέχει να κάνουμε όλοι εμείς, ως  γονείς  και  πολίτες, είναι  να διασφαλίσουμε, την ηρεμία και την  απρόσκοπτη  προετοιμασία τους.
  
  Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, η δική μας συνεισφορά για την διευκόλυνση των υποψηφίων, είναι η αποφυγή θορύβων, έντασης και όχλησης καθ όλη την  διάρκεια της ημέρας, προκειμένου να προετοιμαστούν στο διάβασμα τους τα παιδιά μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  Το  Ι. ΚΤΕΟ  Πτολεμαΐδας της AUTOVISION, που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πτολεμαΐδας - Φλώρινας, μαζί με τις ευχές του για καλή επιτυχία στους υποψηφίους των εξετάσεων, απευθύνει και δημόσια αυτό το μήνυμα -για μία ακόμη χρονιά- διαισθανόμενο την ανάγκη να στηρίξει και με αυτό τον τρόπο τα  παιδιά μας και τα παιδιά  όλου  του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.