Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Κλείνει σταδιακά η παροχή τηλεθέρμανσης…



  Πληροφορούμε τους καταναλωτές Τηλεθέρμανσης ότι λόγω βελτίωσης των καιρικών συνθηκών, από σήμερα Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, αρχίζει η σταδιακή παύση της παροχής θερμότητας, η οποία θα έχει ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 15 Μάιου 2015.
  
  Ενημερώνουμε τους καταναλωτές:
1. Να μην επεμβαίνουν στις εγκαταστάσεις και τα όργανα της Τηλεθέρμανσης, και να φροντίζουν για την ασφάλεια και την καθαριότητα στους χώρους των εγκαταστάσεων.
2. Τα συνεργεία της ΔΕΤΕΠΑ θα επισκεφτούν όλες τις οικίες των καταναλωτών για συντήρηση των εγκαταστάσεων.
3. Επισημαίνουμε στους καταναλωτές μας την υποχρέωση έγκαιρης εξόφλησης των λογαριασμών, διότι όσοι έχουν οφειλές,  δεν θα δοθεί θερμότητα την νέα θερμική περίοδο.
  Ευχαριστούμε όλους τους καταναλωτές μας, καθώς και τη Διοίκηση και το προσωπικό του ΑΗΣ Αμυνταίου για την καλή συνεργασία και την υποστήριξή τους στο έργο μας ώστε να παρέχουμε καθαρή και φθηνή θερμότητα.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Για τη ΔΕΤΕΠΑ
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.