Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Σε ηλεκτρισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Σε ηλεκτρισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 και ειδικά στα δύο θέματα (2 & 3) που έφερε στη συνεδρίαση η πλευρά της αντιπολίτευσης: «Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου για υπόθεση κλοπής ύδατος από την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΑΡΛΑΝΗ ΟΕ» και «Βεβαίωση ποσού της ήδη υπολογισθείσας αξίας κλαπέντος ύδατος από την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΑΡΛΑΝΗ ΟΕ». ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

3 σχόλια:

  1. Και τώρα τι καταλάβαμε;Εκτός από το τουριστικό του Αγίου Παντελεήμονα,το οποίο έσωσε ο νύν δήμαρχος,τα πευκάκια και το Νέβεσκα,κάθονται κλειστά και λεηλατημένα,φαίνεται κ.Ιωσηφίδη είναι ποιό όμορφα έτσι!Είναι δύο φαντάσματα που το μόνο που έχουν είναι να έχουν γίνει σκουπιδότοπος.Σας αξίζουν συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΕ..η ειδηση της συνεδριασης ηταν η απορριψη απ το Συμβουλιο Επικρατειας της προσφυγης Ιωσηφιδη στν εκλογη Δημαρχου του Θεοδωριδη...Θα βουιζε η περιοχη αν ηταν αλλη η αποφαση και γινονταν Δημαρχος οΜακης εστω και με 800 ψηφους λιγοτερους,...Τα αλλα ειναι..παπαλα...Α.Θ.Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπαρχεικαι η δυνατοτητα ..προσφυγης στον ΟΗΕ...Την ετοιμαζει ο γιγαντας-χασοδικης της περιοχης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.