Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Στο κυνήγι της Ευρώπης ο Αμύντας…



  Οι παίκτριες του Αμύντα δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν 16-32 του Εθνικού στη Κοζάνη και με 2-0 νίκες να πάρουν τη πρόκριση στην επόμενη φάση των πλει-άουτ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, με την ομάδα που θα σημειώσει 2 νίκες, να καταλαμβάνει την 5η θέση και την έξοδο στο Τσάλεντς Καπ της επόμενης περιόδου.
 

  Στο αγωνιστικό μέρος, ο Αμύντας ήταν ανώτερος του Εθνικού και στα δύο ημίχρονα, με πολυφωνία στο σκοράρισμα (σκόραραν 10/13 παίκτριες) και καλή αμυντική παρουσία, πήρε από νωρίς μεγάλη διαφορά στο σκορ, μετατρέποντας το υπόλοιπο της αναμέτρησης σε τυπική διαδικασία.
  Από την άλλη πλευρά, παρά τα 11 τέρματα της Ζηνωνίδου, ο Εθνικός δεν μπόρεσε να αποφύγει την δεύτερη ήττα και κατά συνέπεια τον υποβιβασμό στην Α2 Εθνική.
  Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, η παίκτρια του Αμύντα, Βάσια Κωτσοπούλου σχολίασε: «Είμαστε ευχαριστημένες από την προσπάθεια που κάναμε στον αγώνα και πιστεύω ότι το σκορ μας δικαιώνει. Θεωρώ ότι ο Αμύντας άξιζε να βρίσκεται στα πλει-οφ, ωστόσο συγκυριακοί λόγοι μας έφεραν στα πλει άουτ.
  Η ανωτερότητα  μας σ’  αυτή τη διαδικασία (πλει-άουτ) είναι αδιαμφισβήτητη, το μόνο που απομένει είναι να την αποδείξουν και στα παιχνίδια απέναντι στην ομάδα των Γιαννιτσών, ώστε η ομάδα να καταλάβει την 5η θέση και να σφραγίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τη συμμετοχή της στα κύπελλα Ευρώπης».  

Διαιτητές: Μαυρίδης- Κάργατζης
5λεπτα: 1-3, 3-6, 4-9, 5-12, 8-13, 8-16 (ημχ.), 9-18, 10-22, 13-23, 15-27, 15-29, 16-32
ΕΘΝΙΚΟΣ (Γ. Παπαδόπουλος): Τσιαμπούρη, Τερζούδη, Τσανακτσίδου, Ντούρμισι, Ζηνωνίδου 11, Ζάμκου, Καλαιτζόγλου 1, Σούλιου 1, Γάτα 1, Παπαδοπούλου, Στεφανίδου, Τζιάφα, Τζήμου 2.
Δίλεπτες Αποβολές: 1,  Πέναλτι: 2/5
ΑΜΥΝΤΑΣ (Ν. Γιώσκος): Ζντραβέσκα 7, Ρακοπούλου 2, Σουμελίδου, Κωτσοπούλου 1, Τσιομπάνου 6, Ταϊρίδου (τ/φ), Χατζή 3, Γκάτσιου 3, Βαφειάδου 5, Στρατάκη 2, Συγκάρη 2, Γεωργιάδου, Τσαραλή, Καλογήρου 1
Δίλεπτες Αποβολές: 3,  Πέναλτι: 2/3


ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ Β ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ Γ ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΑΜΥΝΤΑΣ (5)        2
ΕΘΝΙΚΟΣ   (8)       0 Υπ.

ΑΜΥΝΤΑΣ (5)
ΜΕΓΑΣ ΑΛ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (7)

ΠΑΝΟΡΑΜΑ    (6)                   0  Υπ.
ΜΕΓΑ ΑΛ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  (7)     2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.