Κυριακή, 5 Απριλίου 2015

Οι «χαριτωμενιές» της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Ελισσάβετ Παναγιωτίδου… (ΒΙΝΤΕΟ)H ξεκαρδιστική ατάκα, που εισέπραξε το χειροκρότημα του Περιφερειακού Συμβουλίου…
  

  Πολλά ήταν τα παράπονα της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, στη χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, για το γεγονός ότι ενώ «ήρθε» για  3η συνεχόμενη φορά η έγκριση του Επιχειρησιακού Ενεργειακού Σχεδίου της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, με εισηγήτρια την ίδια, τελικά και χθες το θέμα δε συζητήθηκε.

  «Μη λέμε ότι μας ενδιαφέρει η ενέργεια …και τρεις φορές αναβολή. Και σήμερα πρώτο ήταν για να συζητηθεί και βρέθηκε 18ο, ούτε καν 15ο», ήταν μερικά από αυτά που – αρχικά – ανέφερε η κα. Παναγιωτίδου, πριν εν τέλει, υποχωρήσει και καταλήξει στο: «Μήπως να μην το συζητήσουμε. Αν θέλετε, ας μη συζητηθεί! Κύριε πρόεδρε αιτούμαι να μη συζητηθεί».

  Ποια ήταν όμως η ξεκαρδιστική ατάκα, που εισέπραξε το χειροκρότημα του σώματος; 
Δείτε το παρακάτω βίντεο 


Kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.