Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Στο κενό η ένσταση των «Ανοιχτών Οριζόντων» – Δικαίωση για Ρακόπουλο και Ακριτίδη… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Στο κενό έπεσε η αίτηση αναίρεσης που κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο κ. Ιωσηφίδης και ο αποτυχών συνδυασμός στις εκλογές της 25ης Μαΐου «Ανοικτοί Ορίζοντες», σχετικά με την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Κοζάνης για την ορθότητα της συμμετοχής στις Δημοτικές εκλογές, των Άγγελου Ρακόπουλου και Βαγγέλη Ακριτίδη με τον συνδυασμό του κ. Θεοδωρίδη «Με συνέπεια και στο αύριο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Την ανακοίνωση της τελικής αυτής απόφασης, έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης, ο οποίος ζήτησε από τον κ. Ιωσηφίδη ανακωχή, να σταματήσουν όλες οι αντεγκλήσεις και από κοινού να δουλέψου για το καλό του τόπου…


14 σχόλια:

  1. Τον Βενιζελο χρησιμοποιησε, δηλώνει όμως, ότι ψήφισε άλλο κόμμα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεινος που αποδεδειγμενα χρησιμοποιησε καποιον...αφου ειχε για υπερασπιση τον Κατρουγκαλο ...ειναι ο Ιωσηφιδης....Χα-Χα-Χα...Α.Θ.Ρ.

      Διαγραφή
  2. Επειδη οντως ο Ακριτιδης ειχε σοβαρο κωλυμα εκλογιμοτητας μην πανηγυριζετε και τοσο. Απλα να χαιρεστε που η ελληνικη δικαιοσυνη καμια φορα κανει τα στραβα ματια ωστε να παυει πολιτικες κοντρες και αναραραχες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπαρχει και το Δικαστηριο Ανθρωπινων Δικαιωματων της ΕΕ...Μπορει καλιστα να προσφυγει εκει ο Μακης...αφου η Ελλαδα ολο τον αδικει τον καημενουλη...κλαψ- κλαψ-κλαψ....Ατιμη κενωνια...Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε Ρακοπουλε τον εκλογικο νομο τον εχεις διαβασει ποτε ή μονο κελαηδας λες και εισαι ο αθωος αμνος επι σφαγη;;;

      Διαγραφή
    2. Εσυ σιγουρα εισαι..αυτοδιδακτος αεροπαγιτης..Αντε και προεδρος του Αρειου Παγου..Α.Θ.Ρ.

      Διαγραφή
    3. Εγω μπορει....εσυ παντως οχι...

      Διαγραφή
  4. Εφαγα τοση λασπη προεκλογικα για τη συμμετοχη μου στις εκλογες ....Με σχεδιο με μεθοδευση με αλητεια πραγμα που απευχομαι να συμβει σ οποιον πολιτευτει στο Δημο μας στο μελλον...Πιθανον καποιοι θελαν να περασουν ενα σημαδιακο μυνημα...σ οποιους στο μελλον ειναι πολιτικοι αντιπαλοι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλητεια εισαι εσυ ο ιδιος που εκβιαζες ανθρωπους ανυμπορους να υπερασπιστουν τον εαυτο τους με ανταλαγμα μια ψηφο..."λειτουργε της δημοσιας δωρεαν υγειας και υπηρετη του ορκου που εδωσες στον ιπποκρατη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναφερε εναν ρε σκατο-συκοφαντη που εκβιασα...και βγαλε τη κουκουλα γιατι θα σκασεις,,Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν μιλας για "κοπρανα" τον εαυτο σου εννοεις;

      Διαγραφή
    2. μιλα ρε ρακοπουλε!γιατι δε μιλας?

      Διαγραφή
  7. Mε..χεσμενους-κουκουλοφορους δε μιλω Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ! ΕΙΣΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ! ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ! ΑΔΙΚΕΙΣΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΑΣ ! ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !! ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!!! ΠΛΕΟΝ !!!! ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ,ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ .ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ?? ΜΠΛΕΞΑΜΕ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.