Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Έξαλλες οι γοργόνες μετά το δημοσίευμα του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ! Αναστέλλουν τις εμφανίσεις τους στην Βεγορίτιδα… Όμως, όμως, υπάρχει ελπίδα!



  Μπορεί, η αποκάλυψη της εφημερίδας μας να «χτύπησε κόκκινο» σε αναγνωσιμότητα, (είχαμε κάτι δισεκατομμύρια(!) «κλικ» από όλο τον πλανήτη), σχετικά με την ύπαρξη των πανέμορφων πλασμάτων στη λίμνη Βεγορίτιδα, ωστόσο, η ανακοίνωση των νεράιδων της λίμνης περί αποχής τους από την δημόσια θέα και η κατάδυση τους εκ νέου στα βαθιά νερά της Βεγορίτιδας, ήρθε να προσγειώσει απότομα τα χαμόγελα των κατοίκων και των χιλιάδων «περίεργων» επισκεπτών που συνέρευσαν στην περιοχή για να θαυμάσουν και να φωτογραφίσουν με τις πανέμορφες γοργόνες.
  
   Το «ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ» ωστόσο επικοινώνησε με τη νεράιδα, η οποία με ευχαρίστηση ποζάρισε στον φωτογραφικό φακό μας και ακούει στο όνομα Μπανταδημούλα, προκειμένου να αποσαφηνίσει τους λόγους της απόφασης αυτής.
  Η δεσποινίς Μπανταδημούλα λοιπόν, ευγενέστατη για ακόμη μια φορά, δεν αρνήθηκε να δώσει τις πολυπόθητες απαντήσεις στις ερωτήσεις μας, εξηγώντας γιατί αποφάσισαν, αυτή και οι αδελφές της, να απέχουν από τις δημόσιες εμφανίσεις τους στα νερά της λίμνης.
- «Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά πέρα από αχάριστοι, είστε και βιαστικοί και υπερβολικοί. Δυο μέρες έκανα δειλά - δειλά την παρουσία μου αισθητή και αντί να με υποδεχτείτε έτσι όπως μου αρμόζει, εσείς κάθεστε και ασχολείστε με το αν πρέπει να …αποξεράνετε την λίμνη και «χαλιέστε», οι οικολόγοι με τους καλλιεργητές της»,  δήλωσε με παράπονο…
- ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ: Ρε συ, συντρόφισσα, τι υποδοχή περίμενες δηλαδής;
- Μπανταδημούλα: «Περίμενα, να σου πω την αλήθεια, την Μπάντα του Δήμου να παιανίζει και να σκορπάει τις όμορφες μουσικές της και τους καταπληκτικούς jazz πειραματισμούς της τον ορίζοντα, όπως επίσης και τον φίλο μας αντιδήμαρχο Αποστόλη, να είναι εδώ και να μας φωνάζει «ελάτε πιο κοντά, πιο κοντά, πιο χαμηλά»!!! ξεσπά η αγαπημένη μας γοργόνα και συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος:
  «Επειδή σας συμπάθησα, εσάς του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ, και επειδή η δράση σας για τον καθαρισμό της παραλίας με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη, σκέφτομαι, σκέφτομαι λέω, την Κυριακή το πρωί να βγω για να σας χαιρετήσω από κοντά», συμπλήρωσε…
  Όσο για την μελλοντική της επιστροφής στα νερά της Βεγορίτιδας, κράτησε κλειστά τα χαρτιά της, τονίζοντας πως αυτό θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των λουόμενων στην λίμνη και των φωτογραφιών με μαγιό και άλλων καλλίγραμμων «γοργόνων» που θα ανέβουν στο face book το προσεχές καλοκαίρι  και ιδιαίτερα το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.
  Ραντεβού λοιπόν, περίεργοι, λάτρες της ομορφιάς, λάτρες της καθαριότητας και της ποιότητας ζωής, την Κυριακή στις 10 το πρωί στο «βυθιζόμενο κιόσκι»…
ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.