Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Σιγά – σιγά, βήμα - βήμα ο ΕΡΜΗΣ Αμυνταίου γιγαντώνεται...



  Το Δ.Σ. του ΕΡΜΗ, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι η Ακαδημία ποδοσφαίρου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ιστοσελίδας www.sportsacademies.opap.gr η ακαδημία του συλλόγου επιλέχθηκε να είναι μία από τις 125 ακαδημίες όλης της Ελλάδας η οποία θα λειτουργεί υπό την επίβλεψη της ΕΠΟ, ύστερα από διάφορες αξιολογήσεις που πέρασε.
 

  Εάν αναλογιστεί κανείς ότι η Ακαδημία λειτουργεί μόνο 4 χρόνια πρόκειται περί «κατορθώματος» και ότι ο κόπος όλων μας (πολύ προσωπικό χρόνο, αρκετής δουλειάς, στέρηση χρόνου από τις οικογένειές μας ) είναι μια ηθική επιβράβευση για όλα τα παραπάνω.
  Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά όλους τους γονείς των αθλητών που εμπιστεύθηκαν την Ακαδημία του ΕΡΜΗ αυτά τα 4 χρόνια και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει την προσφορά του στον σύλλογο με ακόμα περισσότερο ζήλο και υπευθυνότητα.
  Τέλος θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον πρώην προπονητή και πρωτεργάτη της Ακαδημίας, Κωνσταντινίδη Ιωάννη,  για την τεράστια προσφορά του.

Υ.Γ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.