Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Σφράγισαν με νίκη την τρίτη θέση οι κορασίδες του ΦΙΛΩΤΑ - Κλήσεις για το κλιμάκιο Κ/Δ Μακεδονίας σε 4 παγκορασίδες…



  Πολύτιμη νίκη επί της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στην τελευταία αγωνιστική πέτυχε ο ΦΙΛΩΤΑΣ και τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Μετά τον ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ και τον ΑΡΙΩΝΑ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ είναι η τρίτη ομάδα που θα διεκδικήσει με αγώνα μπαράζ την πρόκριση στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος.
  
  Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ο ΦΙΛΩΤΑΣ επιβλήθηκε της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  με 31-18 στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στο ΔΑΚ Αμυνταίου.
  Η εξέλιξη του σκορ στα δεκάλεπτα ήταν 4-1,9-3,13-7,19-10,25-15,31-18
ΦΙΛΩΤΑΣ Μ.Π.Σ: Τετεδάκη Χ, Ζαρογιάννη Ζ. 15, Νικολάου Μ. 7, Ζαρίδου Β. 3, Κιοσέ Μ. 2, Κιοσέ Δ. 1,  Αλεξίου Ε. 1, Τραγαράκη Ε. 1, Κατσουπάκη Α. 1, Θεοδωρίδου Α.
Α.Ο.Α.ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Γρομπανοπούλου Α, Τσιάρα Ν, Μακρίδου Δ. 8, Νόρδου Κ. 6, Νόρδου Δ.,  Μαλέα Ε. Ζαρομυτίδου Α. 1, Κυρατζή Σ. 1, Μακρή Ε. 1, Ιωάννου Α., Γουρζάνη Α.        
                                               
Κλήσεις για το κλιμάκιο Κ/Δ Μακεδονίας σε 4 παγκορασίδες Α’ του ΦΙΛΩΤΑ Μ.Π.Σ.
  Στο τουρνουά ΦΙΛΙΑΣ 2015 που θα έγινε την Τρίτη 7-4-15 στο γήπεδο της Μίκρας στη Θεσ/νίκη κλήθηκαν να στελεχώσουν την ομάδα του κλιμακίου Κ/Δ Μακεδονίας οι αθλήτριες του ΦΙΛΩΤΑ  Νικολάου Μελπομένη, Ζαρίδου Βασιλική, Κατσουπάκη Άννα και Οκλαλιώτη Χρυσούλα.
  Στο τουρνουά συμμετείχαν επίσης οι ομάδες του κλιμακίου Θες/νίκης-Α/Μακεδονίας Θράκης η  Α.Ε. Πανόραμα  και  ο Πανελλήνιος Λευκωσίας. Μια σημαντική διάκριση που τιμά για την προσπάθειά τους  τις αθλήτριές μας, αλλά και τον σύλλογο για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες από τους προπονητές μας Κούπα Δημ. και Δεληγιαννίδη Β.
  Τα κορίτσια με την συμμετοχή τους και αφού έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες για την εξέλιξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.