Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Αμυνταιώτικες παρουσίες στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»…



  20.000 χαμόγελα, ξεχωριστές στιγμές χαράς, ιδρύματα κοινωνικής προσφοράς που έστειλαν μηνύματα ζωής, υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού σε όλους τους Δρόμους και ατελείωτες συγκινήσεις πρόσφερε ο επετειακός 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος»,

που δικαίωσε τον τίτλο του μεγαλύτερου γεγονότος της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα, βάσει μεγεθών αλλά και βάσει δυναμικής.

  Παρά το βροχερό καιρό, περισσότεροι από 20.000 δρομείς κάθε ηλικίας, από 9χρονους μαθητές Δημοτικών Σχολείων μέχρι τον 94χρονο Φώτη Πετρίδη, πλημμύρισαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας.






  Ανάμεσα τους και μια παρέα Αμυνταιωτών δρομέων που αποτελούταν από τους: Ηλία Κωτσόπουλο, Πασχάλη Γαργάνη, Αντώνη Δούνα, Γιώργο Φωτιάδη, Ηλία Τρυφωνίδη και Γιώργο Καρυπίδη (δεν συμμετείχε την τελευταία στιγμή λόγω ίωσης), έζησαν μια μοναδική εμπειρία, κέρδισαν το χειροκρότημα πολλών φιλάθλων και έστειλαν μήνυμα άθλησης και υγείας, μέσα από ένα θεσμό που διαθέτει επίσης κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, τουριστικό και ιστορικό χαρακτήρα, αφού από το 2006 ενώνει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη και δικαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το βαρύ όνομα που φέρει.

3 σχόλια:

  1. Υπήρχαν και άλλοι δρομείς απο το αμύνται απλά ήταν στα 5 και στα 10 χιλιόμετρα.μν το κάνετε ειδικό θέμα.ήμασταν πολλά άτιμα ειδικά στα 5 χλμ.φταίει μάλλον που δεν ανεβάσαμε κ εμείς φωτο σρο facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα δεν είναι να βγάλουν Φότο κ να σε δείχνουν το θέμα είναι να συνεχίσεις να ασχολεισε με τον αθλητισμό γτ κανει καλό. μπράβο σε ολους.καλο προερετα το λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ "ΣΟΛΟΥ-ΝΤΕΡΕ" ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΑ.ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.