Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Διεθνής μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» - Δυναμική αναμένεται η παρουσία της Φλώρινας…Alexander the Great Marathon
  Ένας πολύ σημαντικός θεσμός, ο Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος" αναμένεται και φέτος να προσελκύσει χιλιάδες αθλητές και αθλήτριες τον Απρίλιο στην Πέλλα και τη Θεσσαλονίκη.
  
  Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς. Ένας αγώνας που έχει ξεκινήσει το 2006 με πρωτοβουλία του Μ.Ε.Α.Σ Τρίτων και συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια.
  Φέτος θα διεξαχθεί στις 5 Απριλίου και περιλαμβάνει τη κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου και τους δρόμους των 10.000 μ, 5.000μ και τον αγώνα για μαθητές 1.000μ.
  Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος ο Νομός Φλώρινας αναμένεται να εκπροσωπηθεί με ένα σημαντικό αριθμό αθλητριών και αθλητών σε όλες τις διαδρομές.
  Ο αγώνας έχει διεθνή ενδιαφέρον και πολλές συμμετοχές και από το εξωτερικό.
  Όλες οι σχετικές πληροφορίες για το σημαντικό αθλητικό γεγονός βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.atgm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.