Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015

Εκδήλωση για τον Μ. Αναγνωστάκη στο Αμύνταιο…«Μανόλης  Αναγνωστάκης 1925 - 2005»
  Σας γνωστοποιούμε, ότι, το Γυμνάσιο Αμυνταίου και το Ωδείο Φλώρινας, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας - Παράρτημα Αμυνταίου, τιμώντας τα 90 χρόνια από τη γέννηση του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη, συνδιοργανώνουν Βραδιά Ποίησης και Μουσικής, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου. Ώρα έναρξης της εκδήλωσης η 19.00’.
 
  Θα μιλήσει ο Τριαντάφυλλος Η. Κωτόπουλος, επίκουρος καθηγητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα: «Κι ήθελε ακόμη πολύ φως να ξημερώσει όμως εγώ δεν παραδέχτηκα την ήττα».
  Θα αναγνώσουν ποιήματα του Μανόλη Αναγνωστάκη, μαθητές του Γυμνασίου Αμυνταίου και θα τραγουδήσουν μελοποιημένους στίχους του μεγάλου μας ποιητή, καθηγητές και μαθητές του παραρτήματος Αμυνταίου του ωδείου Φλώρινας.


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.