Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Παρέδωσε το βουλευτικό αυτοκίνητο ο Γιάννης Αντωνιάδης…  Με επιστολή του προς την Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Αντωνιάδης, αρνείται να παραλάβει το βουλευτικό αυτοκίνητο.
  Ο λόγος αυτής του της απόφασής του, αναφέρεται στην παρακάτω επιστολή.

 
Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,
  Επιθυμώ να σας ενημερώσω πως δεν προτίθεμαι να κάνω χρήση του αυτοκινήτου που χορηγεί η Βουλή στους βουλευτές, όχι γιατί αυτό δεν χρειάζεται (όπως και στους Δημάρχους, Περιφερειάρχες κλπ), αλλά λόγω του διασυρμού που υπέστησαν οι βουλευτές για το συγκεκριμένο θέμα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας.
  Τέτοιες ενέργειες, όπως και στο θέμα των παρουσιών των βουλευτών στις συνεδριάσεις των Επιτροπών της Βουλής, και στις μειώσεις των αμοιβών για τη συμμετοχή τους σε αυτές, εφαρμόζονται και δεν ανακοινώνονται στα ΜΜΕ. Σε διαφορετική περίπτωση ευτελίζεται το κοινοβούλιο και ο θεσμός του κοινοβουλευτισμού.
  Υ.Γ. Στο φάκελο που συνοδεύει την παρούσα επιστολή, εσωκλείω τα δύο κλειδιά του αυτοκινήτου που μου χορηγήθηκε.
Με τιμή
Γιάννης Αντωνιάδης
Βουλευτής Φλώρινας
Νέα Δημοκρατία

2 σχόλια:

  1. Είσαι αξιοπρεπής. Μπράβο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.