Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

Ημερίδα χαρακτικής στην Φλώρινα…Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
με χαρά σας προσκαλούμε στην ημερίδα για τη Χαρακτική που διοργανώνει το Εργαστήριο Χαρακτικής και Έντυπης Τέχνης - Τμήμα Εικαστικών κι Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών της Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας - με τη «Σχολή - Μουσείον Χαρακτικής  Χαμπή» από την Κύπρο.
  
  Η διοργάνωση πραγματοποιείται  με τη συμμετοχή και στήριξη του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης της Φλώρινας και του 5ου Δημοτικού Σχολείου της Φλώρινας.
  Μας τιμούν με την παρουσία τους , τη γνώση  και την πολύτιμη εμπειρία τους στον χώρο της τέχνης αλλά και στον κοινωνικό χώρο της Κύπρου, ο γνωστός χαράκτης Χαμπής, ο σκηνοθέτης - κινηματογραφιστής  Χρίστος Αγιομαμίτης, οι εκπαιδευτικοί - χαράκτριες Ολυμπία Νικολάου και Ειρήνη Στυλιανίδου  και η χαράκτρια  Ελένη Παναγίδου.
  Η ημερίδα πραγματοποιείται τη Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015, στο κεντρικό κτίριο της Σχολής Καλών Τεχνών και στους χώρους του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης της Φλώρινας.
Εργαστήριο Χαρακτικής και Έντυπης Τέχνης, Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.