Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Αυλαία για το «Δίπορτο» στο Νυμφαίο…



  Μετά από μια ολοκληρωτική ανακαίνιση, το Cafe Bar - Εστιατόριο «ΔΙΠΟΡΤΟ»  (πρώην Λινούρια) στον πανέμορφο και ιστορικό Νυμφαίο, επαναλειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, την Κυριακή 5 Απριλίου.
  
  Ο νέος χώρος έχει αποκτήσει μια νότα φρεσκάδας, προσφέροντας γαστρονομικές επιλογές για όλη την οικογένεια, σε ένα περιβάλλον όπου κυριαρχεί η σύγχρονη κομψότητα και η τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική.
  Οι ολοκαίνουριοι εσωτερικοί χώροι, θα προσφέρουν στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, καθώς οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, το φαγητό, το ποτό ή τον καφέ τους.
  Αν θέλετε να είστε ανάμεσα στους πρώτους που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το ανανεωμένο Cafe Bar - Εστιατόριο «ΔΙΠΟΡΤΟ», είστε προσκεκλημένοι στα εγκαίνια του καταστήματος, την Κυριακή 5 Απριλίου στις 8 το βράδυ. Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά.
  Σας περιμένουμε… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.