Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Στην μάχη των πλει- άουτ ο Αμύντας Αμυνταίου…



  Στη μάχη των πλέι-άουτ ρίχνονται αύριο (28/3) τα κορίτσια του Αμύντα, που φιλοξενούν στις 18:00 τον Εθνικό Κοζάνης, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, από την οποία θα προκύψει η ομάδα που συμπληρώσει τις Ελληνικές συμμετοχές στο Τσάλεντς Καπ της επόμενης περιόδου.
  
  Για να προκριθεί μια ομάδα στην επομένη φάση των πλει-αουτ, απαιτείται να σημειώσει 2 νίκες. Οι ηττημένες ομάδες υποβιβάζονται στην Α2, ενώ οι προκριθείσες ομάδες θα διεκδικήσουν στις 2νίκες την προνομιούχο 5η θέση, με πλεονέκτημα έδρας της ομάδος που τερμάτισε υψηλότερα στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
  Το άλλο ζευγάρι των πλέι-άουτ, είναι αυτό ανάμεσα στο Πανόραμα και τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, με την ομάδα τη θεσ/νίκης να έχει το πλεονέκτημα έδρας.
  Τα ζευγάρια των πλέι-άουτ:
- Αμύντας Αμυνταίου (5η θέση) – Εθνικός Κοζάνης (8η θέση)
- Πανόραμα (6η θέση) – (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (7η θέση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.