Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ο τρόμος, δεν λέει να φύγει…



  Ο τρόμος, δεν λέει να φύγει… Δεν λέει να μειωθεί η τρομοκρατία που ασκεί στα δύο χέρια του δύστυχου γράφοντα.

  Ο τρόμος είναι ασθένεια του νευρικού συστήματος, δύσκολα ιάσιμη και μπορεί να εξελιχθεί σε Πάρκινσον. Δυσκολίες.
  

  Σε ακυρώνει πνευματικά. Δεν μπορείς να εκφράσεις εύκολα τη σκέψη σου στο χαρτί, για να τις διαβάσει και κάποιος άλλος ευαίσθητος Φλωρινιώτης, απολαμβάνοντας τον καφέ του στις παραποτάμιες καφετέριες.

  Ο γράφων, μια λύση έχει για την ώρα. Να υπαγορεύει το κείμενο του στην υπομονετική γυναίκα του. Να γιατί δεν υπάρχουν κείμενα του στις τοπικές εφημερίδες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  Συνέβαλε πολύ αρνητικά η βουλευτική θητεία και ο τρόπος λειτουργίας της Βουλής, συνολικά.

ΥΓ. Υπάρχουν ζωγράφοι που ζωγραφίζουν με το στόμα και τα πόδια. Αυτά που μας επιφυλάσσει η ζωή, πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με θάρρος…

Θανάσης Γερμανίδης

2 σχόλια:

  1. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κύριε Θανάση το βουλευτιλίκι δεν "σου πήγαινε".Αν και αργά το αντιλήφθηκες. Σε χαιρόμουν όταν σε διάβαζα στις εφημερίδες. Κουράγιο όλα απ τον Θεό είναι απεσταλμένα και όσο κουράγιο η υπονομή έχει κάποιος να υπομένει και τα αρνητικά στην ζωή τόσο καλύτερος άνθρωπος και αγωνιστής είναι. ¨Όχι μόνο στα εύκολα και στα ωραία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.