Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Κύκλος σεμιναρίων στο Ωδείο Φλώρινας…  Στο πλαίσιο του “φεστιβάλ Άνοιξη Μουσικής 2015” το Ωδείο  διοργανώνει όπως και πέρυσι μια σειρά σεμιναρίων.
  Τα φετινά σεμινάρια δεν θα απευθύνονται μόνο στο κλασικό τμήμα του Ωδείου αλλά θα περιλαμβάνουν πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις και για το μοντέρνο και για το παραδοσιακό τμήμα, με εξέχουσες φυσιογνωμίες του κάθε χώρου.
  
  Η έναρξη πραγματοποιείται την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 με σεμινάριο του Διευθυντή του Ωδείου κ. Βασίλη Κίτσου, με θέμα “Μουσική αντίληψη και ερμηνεία”. Προσφέρεται δωρεάν, αποκλειστικά για τους μαθητές Μέσης και Ανωτέρας τάξης όλων των οργάνων.
  Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαρτίου 2015 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο πιάνου με τον σολίστ και παιδαγωγό Χαράλαμπο Αγγελόπουλο.
Πληροφορίες στη γραμματεία στο τηλέφωνο: 2385046542.
Με εκτίμηση
Βασίλειος  Κίτσος
Διευθυντής Ωδείου Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.