Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

...«Τον π@@@@η... τον ξεφορτωθήκαμε»!!!



  Όταν ο Τάσος έδινε την μάχη της ζωής του κάποιοι «άσπονδοι σύντροφοί του» περιχαρείς είπαν: "τον π@@@@η τον ξεφορτωθήκαμε"
  Προφανώς υπολόγιζαν ότι με τον θάνατο του Τάσου και την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, θα μπορούν χωρίς εμπόδια και κριτική, να προχωρήσουν στα ιδιοτελή σχέδιά τους.
  Γελαστήκατε οικτρά!
  
  Για εσάς, που μόνο ιδιοτέλεια και μικροψυχία σας καταλαμβάνει, ο Τάσος είπε: «Αριστερός είναι και ιδεολογία και ψυχή».
  Εσείς δεν έχετε τίποτα από τα δύο. Ο Τάσος λοιπόν δεν τελείωσε, γιατί τελειώνει αυτός που δεν αγαπήθηκε. Και ο Τάσος αγαπήθηκε όχι μόνο από εμάς αλλά και απ’ όλο τον κόσμο.
  Σας ενημερώνω λοιπόν ότι εγώ, η σύντροφός του στην ζωή, και όσοι τον αγάπησαν θα είμαστε φράχτης απροσπέλαστος στην ιδιοτέλεια και την μικροψυχία σας.
  Είστε υπεύθυνοι που αρρώστησε, είστε υπεύθυνοι που πέθανε και το χαρήκατε κιόλας.
  Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο καιρό χαίρεται, γι αυτό καλώ όλους τους φίλους και όσους αγάπησαν τον Τάσο, να περιφρουρήσουν τις οργανώσεις της περιοχής απ’ όλους αυτούς, γιατί δεν είναι ούτε Αριστεροί, ούτε ιδεολόγοι, ούτε έχουν ψυχή. Συμφέροντα και ιδιοτέλεια έχουν.
Η σύντροφός του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.