Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση Φωτογραφίας της «Εν Γνώσει»… (BINTEO)



  Άνοιξε τις πύλες της για το φιλότεχνο κοινό η έκθεση Φωτογραφίας που διοργανώνει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Εν Γνώσει», στο παλιό 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Πρόκειται για έργα ερασιτεχνών φωτογράφων, ηλικίας από 18 έως 30 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα της «Εν Γνώσει», «Νέοι εν τυπογραφείω» και έχουν ως θέμα, τοπία του Καλλικρατικού Δήμου Αμυνταίου, καθώς και φωτογραφίες  πειραματισμών και έκφρασης της καλλιτεχνικής ανησυχίας των νέων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Το δε αποτέλεσμα της πολύμηνης αυτής προσπάθειας τους, αποτυπώνεται σε ένα καλαίσθητο λεύκωμα που εξέδωσε η Εταιρεία και διένειμε στους παρευρισκόμενους.

  Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή 20/3, παρουσία του Δημάρχου Αμυνταίου, Κώστα Θεοδωρίδη, του Αντιδημάρχου, Βαγγέλη Ακριτίδη, Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων φορέων και πλήθος κόσμου.

  Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015.

Κυριακή: 11:00 – 13:00

Δευτέρα: 11:00 – 13:00

Τρίτη: 11:00 – 13:00

Τετάρτη 25 Μαρτίου μετά την παρέλαση ως τις 13:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.