Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Έγκαιρο ραντεβού των ιδιοκτητών των δικύκλων στο Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας, για τον προγραμματισμένο τεχνικό έλεγχο και την αποφυγή συνωστισμού…



  Δεκαπέντε ημέρες νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία που αναγράφεται στο δελτίο τεχνικού ελέγχου του δικύκλου τους, προκειμένου να προγραμματίσουν το ραντεβού του περιοδικού τεχνικού τους ελέγχου, καλούνται να επικοινωνήσουν με το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας οι ιδιοκτήτες των δικύκλων
 
 της ευρύτερης περιοχής μας, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και ο συνωστισμός που μπορεί να παρατηρηθεί σε τέτοιες περιπτώσεις.
  Η υποχρεωτική διενέργεια του τεχνικού ελέγχου των δικύκλων που θεσπίστηκε και εφαρμόζεται εδώ και δύο χρόνια και στην Δυτ. Μακεδονία, αντιμετωπίστηκε με την ανάλογη ανάληψη οργάνωσης και ευθύνης για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των κατοίκων από την πλευρά του ΙΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας.
  Ακριβώς για τον λόγο αυτό, το ΙΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας της AUTOVISION, το οποίο  βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πτολεμαΐδας - Φλώρινας, καλεί και δημοσίως όλους τους ιδιοκτήτες δικύκλων στην περιοχή μας, να επικοινωνήσουν άμεσα με το Κέντρο μας και να κλείσουν έγκαιρα το ραντεβού τους, για τον υποχρεωτικό τεχνικό έλεγχο των δικύκλων τους.
  Να σημειωθεί ότι η τιμή του τεχνικού ελέγχου για όλους τους τύπους δικύκλων στο Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας είναι στα 30 Ευρώ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία του Κέντρου μας, στο 2463055720.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.