Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

«Χρυσή» και πάλι η Ζωή Μοσχοπούλου…



  Με 2 χρυσά μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε η Ζωή Μοσχοπούλου, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Εφήβων (έως 17 ετών) που έγινε την  6 & 7 Φεβρουαρίου, 1 ατομικό και  1 με την ομάδα του Ο.ΞΙ. Φλώρινας.
  
  Η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός της Ζωής δεν άφησαν περιθώρια σε καμιά αντίπαλο και δίκαια κατέκτησε την 1η θέση στο ατομικό του Σαββάτου.
  Η αγωνιστική παρουσία της δεκαπεντάχρονης Αμυνταιώτισας συνεχίζεται με την συμμέτοχη της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Maribor της Σλοβενίας στις 26 Φεβρουαρίου συνοδευόμενη από τον προπονητή της Λεωνίδα Καλυβιάνο και στις 2 Μαρτίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Νέων (έως 21 ετών) στα Χανιά.
  Ταυτόχρονα, την 6 & 7 Φεβρουαρίου στο Παρίσι, βρισκόταν ο  δωδεκάχρονος Δημήτρης  Μοσχόπουλος με τον προπονητή του Στάθη Γεροσίδερη, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε παγκόσμιο meeting (έως 15 ετών), δίνοντας υποσχέσεις για πολύ δυνατές αγωνιστικές παρουσίες στο εξωτερικό.
  Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων, κατέλαβε με υπερπροσπάθεια  την 3η θέση στο ατομικό και την  1η θέση στα ομαδικά καθώς αγωνίστηκε  με σοβαρό τραύμα στο γόνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.