Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Λουκέτο να τελειώνουμε – Πρόταση διακοπής όλων των πρωταθλημάτων στην Ελλάδα…



  Την πρότασή του για διακοπή όλων των πρωταθλημάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναμένεται να παρουσιάσει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, στη συνάντηση που θα έχουν σήμερα, Τετάρτη.
  
Αφορμή στάθηκαν τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, αλλά και όσα ακολούθησαν στη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λινκ, την Τρίτη.
  Ο κ. Κοντονής ενημερώθηκε για όσα έγιναν στη συνεδρίαση και φέρεται να έχει πάρει ήδη την απόφασή του για «λουκέτο» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

1 σχόλιο:

  1. Αν έβαζε λουκέτο και σε όλα τα Ποδοσφαιροφιλικά Δημοσιογραφικα Πρακτορεία θα μας έσωνε ο Alexis και απ τα χούλιγκανς τους προπονητές τους προέδρους τους αντιπροέδρους τους αθλητικους παράγοντες και συλλόγους ομίλους που αφθονούν εις την επαρχίαν και τραβούν χρήματα γενικώς και ειδικώς από τα Δημ.Ταμεία....Γενικώς τις τρικυμίες και τις .....Θύελλες των ταπηροκρανιάσεων σε μετρητά μέσα σε χοντρές βαλίτσες κλπ κλπ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.