Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ανακοίνωση για τους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς…



  Ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με τον Φιλοζωικό σύλλογο «Η Αγκαλιά» ενημερώνει όλους τους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς που δεν έχουν εμβολιάσει, ή στειρώσει, ή σημάνει με το ειδικό chip τα ζώα τους και επιθυμούν να το πράξουν, να καταθέσουν στον 2ο όροφο του Δημαρχείου (τηλ. 2386350139) σχετική αίτηση ενδιαφέροντος.
  
  Όλοι οι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σύμφωνα με το άρθρο 5 του ν.4039/12 και τις προσθήκες του άρθρου 46 του ν.4235/14 είναι υποχρεωτικές όλες οι παραπάνω φροντίδες για τα δεσποζόμενα ζώα, δυστυχώς με ένα επιπλέον οικονομικό κόστος για τον κάθε ιδιοκτήτη στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία.
  Έτσι σε συνεργασία με το φιλοζωικό σωματείο «Η Αγκαλιά» θα εξετασθεί το ενδεχόμενο επίτευξης καλύτερων τιμών με τους συνεργαζόμενους κτηνιάτρους, όπως και εξεύρεσης τόσο υλικών όσο και οικονομικών πόρων από το εξωτερικό (μέσω μεγάλων φιλοζωικών οργανώσεων).
  Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς θα βοηθήσει τον Δήμο Αμυνταίου και την «Αγκαλιά» στο παραπάνω εγχείρημα.
  Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλη αυτή η προσπάθεια του Δήμου Αμυνταίου και του φιλοζωικού σωματείου «Η Αγκαλιά» εντάσσεται στο πλαίσιο των κείμενων διατάξεων για την αντιμετώπιση του προβλήματος αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Αμυνταίου.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

2 σχόλια:

  1. Πολυ καλή κίνηση κ Δήμαρχε, μακάρι όλοι οι ιδιοκτήτες ζώων να ανταποκριθούν
    γιατί από κει ξεκινάει το πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορούν να φέρουν όλοι τα ζωάκια τους, η μόνο αυτοί που τον ψύφισαν στις εκλογές??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.