Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Πέρασε με άνεση και από την Καστοριά ο ΦΙΛΩΤΑΣ με 27 -19…



  Με  διαφορετικό πρόσωπο εμφανίστηκε ο ΦΙΛΩΤΑΣ σε κάθε ημίχρονο, σύμφωνα και με το πνεύμα των ημερών.
 
Στο πρώτο ημίχρονο «παγωμένος», χωρίς ρυθμό και με έλλειψη συγκέντρωσης στο παιχνίδι, δεν έβρισκε εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ που μπήκε πιο μαχητική στο  παιχνίδι.
  Και ένα δεύτερο ημίχρονο, όπου βρήκε τον καλό του εαυτό και κυριάρχησε στο παιχνίδι και πήρε  την νίκη με την οποία παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.
Τα δεκάλεπτα: 4-2,7-6,8-10,14-16,17-24,19-27
ΦΙΛΩΤΑΣ Μ.Π.Σ: Τετεδάκη Χ. Κατωτοικίδου Ν.11, Τσουτσουλάκη Τ.4, ΖαρογιάννηΖ.4, Σκόδρα Τ.4, Αβραμίδου Γ.3, Φυλάκη Φ.1, Κιοσέ Μ., Κιοσέ Δ., Αλεξίου Ε., Τραγαράκη Ε., Παραστατίδου Μ.
Α.Ο.Α.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Τολιοπούλου Χ., Γκάτσιου Β.13, ΜπαλιάκαΑ.2, ΜακρίδηΔ.1,ΔέλλαΑ.1,ΝόρδουΚ.1, ΓκούντιουΕ.1,Μαλέα Ε., Πόπη Ε., Νόρδου Κ., Γρομπανοπούλου Α., ΜακρήΕ., ΛάζουΘ., Ιωάννου Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.