Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Μεγάλη ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό της Φλώρινας…



  Έντονο προβληματισμό στα επιτελεία των κομμάτων προκαλεί η κάθοδος υποψηφίου βουλευτή καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα κάνει την μεγάλη  ανατροπή και θα φιγουράρει στην λίστα με τους υποψηφίους που θα πάρουν  τους περισσότερους ψήφους εμπιστοσύνης από τον Λαό, πανελλαδικά…
  
  Ο Θανάσης Βλάχος, υποψήφιος για την περιφέρεια Βαλτονέρων, με το κίνημα «ΣΤΑΥΡΟΛΥΝΩ», δεν κατέρχεται στις επικείμενες εκλογές της Κυριακής 25 Ιανουαρίου και σύμφωνα με αξιολογότατες πηγές του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ, καταλαμβάνει την πρώτη θέση μεταξύ των υποψηφίων της Π.Ε. Φλώρινας, (σε πρόθεση ψήφου), γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία στα επιτελεία μικρών και μεγάλων κομμάτων για τις μελλοντικές εκλογές.
  Ο συμπαθητικός σε όλους συμπολίτης μας, υποστηριζόμενος από όμιλο εφοπλιστών και μεγάλη επενδυτική εταιρεία στον κλάδο της γούνας, τυγχάνει θερμών εκδηλώσεων λατρείας σε όλα τα μήκη και πλάτη της Π.Ε. Φλώρινας, γεγονός που τον κατατάσσει ως ακλόνητο φαβορί για τις… επόμενες εθνικές εκλογές του 2019!!!



1 σχόλιο:

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΔΕΞΙΩΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.
    ΟΜΩΣ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟ 0,45% ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΔ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.