Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ήττα της ΘΥΛΛΑΣ Φιλώτα, επιστροφή στην κορυφή για τον ΑΡΗ…



  Επέστρεψε στις νίκες και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ο Άρης που επικράτησε εύκολα της Θύελλας Φιλώτα με 2-0, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Μάουρο Πόι που ευστόχησε δις από την άσπρη βούλα του πέναλτι φτάνοντας τα έξι γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. 
  
Οι «κίτρινοι» έφτασαν τους 23 βαθμούς και είναι στην 1η θέση, με έναν αγώνα περισσότερο, λόγω της αναβολής του αγώνα της Καβάλας.
  Ο Άρης παραμένει αήττητος με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο του, μετρώντας 5 νίκες και 1 ισοπαλία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
«Ταμπουρώθηκαν»
  Όπως αναμενόταν οι φιλοξενούμενοι “ταμπουρώθηκαν” στην άμυνα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, “μπλοκάροντας” κάθε επιθετική προσπάθεια του Άρη. Οι “κίτρινοι” παρότι απείλησαν μόλις στο 3΄με τον Γιαννίτση να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους στην πολύ καλά οργανωμένη μαζική άμυνα της Θύελλας.
Ανέβασε στροφές ο Πόι
  Με τον Μάουρο Πόι να ανεβάζει στροφές και να συμπαρασύρει στο ρυθμό του τους συμπαίκτες του ο Άρης άρχισε να γίνεται απειλητικός και ουσιαστικός.Καπνίδης στο 24΄και Παπαδόπουλος στο 26΄ “τέσταραν” την ετοιμότητα του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Κοντογουλίδη, που πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο μέρος. Στο 31΄και πάλι ο Καπνίδης δεν μπόρεσε να βρει στόχο έχοντας απέναντι του και πάλι τον πορτιέρο της Θύελλας που απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ. Τον “γόρδιο δεσμό” της άμυνας των φιλοξενούμενων έλυσε ο Πόι στο 35΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Γκίνο μετά από μαρκάρισμα του Μισαηλίδη (1-0).
«Τρίποντο» από την… άσπρη βούλα
  Απαλλαγμένος από το άγχος του σκορ ο Άρης φόρτσαρε όσο χρειαζόταν στο δεύτερο ημίχρονο και ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματα του και πάλι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάουρο Πόι στο 64΄ (2-0). Την εσχάτη κέρδισε αυτή την φορά ο Καπνίδης με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια.
  Οι “κίτρινοι” έριξαν ρυθμούς, οπισθοχώρησαν όσο χρειαζόταν και με αντεπιθέσεις κυνήγησαν ένα τρίτο τέρμα. Έφτασαν πολύ κοντά στο 72΄με τον Φερνάντες και στο 78΄με τον Καπνίδη να σεντράρει και τον Μπάμπαρη να στέλνει παρακινδυνευμένα την μπάλα σε κόρνερ προ του Πόι που είχε “οπλίσει” για να πετύχει το τρίτο του τέρμα.
  Διαδικαστικό χαρακτήρα είχαν τα επόμενα λεπτά της αναμέτρησης με τον Άρη να κάνει συντήρηση δυνάμεων, καθώς την Κυριακή ταξιδεύει στο Σουφλί. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί παρότι οι παίκτες του Κάμπος τους παραχώρησαν αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.
  Χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση τα επόμενα λεπτά με τον Άρη να παίρνει ένα σχετικά εύκολο τρίποντο και να σκαρφαλώνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Διαιτητής: Δράγκος Ν. (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Mαλανδρής Θ. (Χαλκιδικής), Παπαδάκης Θ. (Ημαθίας)
ΑΡΗΣ: Kαρατζιοβαλής (90΄Μπαϊμάκης), Γκίνο (90΄Βασιλόπουλος), Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντες, Λεμονής, Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Πόι, Ατματσίδης, Καπνίδης (86΄Ρένια)
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ: Α. Koντογουλίδης, Σιδηρόπουλος, Σιμηχανίδης, Μπάμπαρης, Κλάζογλου (62΄Βελλίδης), Μισαηλίδης, Θεοδουλίδης (54΄Δ.Κοντογουλίδης), Χαϊτίδης (57΄Στασινόπουλος), Ζηνόβιος, Κόλα, Μαρκόπουλος

2 σχόλια:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.