Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

«Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης» στην Φλώρινα…



  Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας διοργανώνει «Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης» με σκοπό τη στήριξη συμπολιτών μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. 
  
Για το σκοπό αυτό καλούμε όλους τους συλλόγους, τους φορείς, τους επαγγελματίες και τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στη δράση αυτή, η οποία θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 01 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.
  Τα αγαθά τα οποία μπορούν να συγκεντρωθούν είναι είδη ρουχισμού σε καλή κατάσταση, τρόφιμα μακράς διάρκειας, παιχνίδια, σχολικά είδη και γενικότερα αγαθά τα οποία κρίνονται απαραίτητα για την καθημερινότητα.
  Η συγκέντρωσή τους θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 10:00έως 13:00 και από 18:00 έως και τις 21:00 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φλώρινας.
Μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης των αγαθών, αυτά θα δοθούν στους δικαιούχους τους.
  Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 2385351010, 2385351031, στο email: dimotikikoinotitaflorinas@gmail.com.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.