Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Άνδρες των ΜΑΤ κλέβουν νερά από περίπτερο και δέρνουν τον υπάλληλο… (video)



Μετά το ξύλο στα κοριτσάκια ...ήρθε η σειρά του περιπτερά!!!

  Αποστροφή προκαλεί βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει άνδρες των ΜΑΤ να «κατεδαφίζουν» περίπτερο στα Εξάρχεια μετά την διαδήλωση για το Πολυτεχνείο και να κλέβουν εμφιαλωμένα νερά, ξυλοκοπώντας παράλληλα τον υπάλληλο που προσπαθεί να τους σταματήσει. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
  

  «Εδώ δουλεύω, είμαι του περιπτέρου, τι κάνετε πάτε καλά;» φωνάζει ο νεαρός την ώρα που ξυλοκοπείται από τους αστυνομικούς οι οποίοι φαίνεται να έχουν μία …ελαστική άποψη περί «καθήκοντος»…

  Μόλις σταματάει ο ξυλοδαρμός ρωτάει τους αστυνομικούς «θα κλέψετε τα νερά με τη βία; Τι γίνεται; Τι κάνετε; Θα μας κλέψετε τα νερά με τη βία;».

  Στο βίντεο φαίνονται και οι αστυνομικοί της ομάδας Δέλτα, εναντίον των οποίων υπάρχουν σωρεία καταγγελιών για βάρβαρες συμπεριφορές, να περιπολούν στην περιοχή των Εξαρχείων με ιλιγγιώδη ταχύτητα ακόμη και σε πεζοδρόμια, ενώ πετούν χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χειρονομούν απειλητικά προς τους περαστικούς.

  Σχετικά με το παραπάνω βίντεο που απεικονίζει αστυνομικούς(!) σε περιστατικό με ιδιώτες χθες το βράδυ σε περίπτερο στην περιοχή των Εξαρχείων, ανακοινώνεται ότι από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής έρευνας και παράλληλα ενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων!!!

  Πότε θα ‘ρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα να χωρίσει η ήρα από το στάχυ… ευχόμαστε, σύντομα…
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ - ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.