Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Επίθεση σε βάρος του και ξυλοδαρμό καταγγέλλει ο Δήμαρχος Φλώρινας…



  Για την επίθεση εις βάρος του, τα ξημερώματα της Δευτέρας, από δύο άτομα τα οποία μάλιστα κατονόμασε, έκανε λόγο ο δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος.
  
  Όπως ανέφερε: «Το βράδυ της Δευτέρας 17 Νοεμβρίου, ενώ επέστρεφα στο σπίτι μου από τον πεζόδρομο στην Παύλου Μελά, δέχτηκα επίθεση από δύο άτομα, τα οποία βγήκαν από ένα αυτοκίνητο μαύρο, χωρίς να γνωρίζω σε ποιον ανήκει, και με γρονθοκόπησαν.
  Τα άτομα αυτά ήταν ο οδηγός του Βουλευτή κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, ο κ. Αθανάσιος Καραστεργίου και ένας υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Κωνσταντινίδη, ο κ. Γιώργος Κωτσαλίδης.
  Φυσικά, μετά από την επίθεση αυτή πήγα στην αστυνομία, κατήγγειλα το γεγονός, υπέβαλλα μήνυση και θα υποβάλλω και τις αγωγές που προβλέπει η νομοθεσία.
  Μαζί μου ήταν και ο κ. Γιάννης Αντωνιάδης, ενώ μάρτυρες είναι και ο κόσμος από τα γύρω μαγαζιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.