Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Στον αέρα η Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Φλώρινας;



  Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σήμερα το πρωί η Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Φλώρινας άδειασε από ασθενείς, εφόσον δεν υπήρχε γιατρός για να εκτελεστούν οι εφημερίες. Από τη διοίκηση, βέβαια, επιστρατεύτηκαν ιατροί, ωστόσο οι ασθενείς που νοσηλεύονταν, άλλοι πήραν εξιτήριο και άλλοι μεταφέρθηκαν στο Μποδοσάκειο της Πτολεμαΐδας.
  
  Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως θα καλυφθούν προσωρινά τα όποια κενά με δύο γιατρούς, ωστόσο τα ερωτήματα που προκύπτουν πλέον είναι πολλά και σημαντικά με κορυφαίο το τι θα γίνει με τη λειτουργία της κλινικής από 'δω και πέρα και πότε, επιτέλους, θα καλυφθούν σε μόνιμη βάση τα κενά.
  Η Παθολογική Κλινική αποτελεί τη ραχοκοκαλιά κάθε νοσοκομείου και είναι αυτονόητο πως χωρίς τη λειτουργία της τίθεται συνολικός κίνδυνος. Είναι σημαντικό, αυτή τη στιγμή, να υπάρξει α) επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση και β) άμεση κινητοποίηση των φορέων της Φλώρινας προκειμένου να μη βρεθούμε προ εκπλήξεων.

ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.