Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

«Μούφα» το πανηγύρι εφέτος… (ΒΙΝΤΕΟ)



Τόνοι στριγκάκια κινδυνεύουν να μείνουν απούλητοι!!! 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...



  Η βρόχα  που πέφτει ράι θρου (όπως τραγουδά ο Ζαμπέτας στο «αποσπάσματα από Έρωτες»), από νωρίς το μεσημέρι, δυσκολεύει τις αγορές των καταναλωτών που επισκέφτηκαν σήμερα το Αμύνταιο για την ετήσια εμποροπανήγυρη.




  Οι ελπίδες των καταστηματαρχών να «ρεφάρουν» τα χρωστούμενα, ΦΠΑ και δόσεις στον ΟΑΕΕ, καθώς και οι προσδοκίες των εκατοντάδων μικροπωλητών ανά την Ελλάδα και τα βαλκάνια να επιστρέψουν στο μέρος τους με τα ευρουλάκια (όσα απέμειναν) των φλωρινιωτών, σιγά – σιγά εξανεμίζονται.

  Η αποχώρηση πλέον των επισκεπτών του πανηγυριού είναι μαζική, γεγονός που θυμίζει κάτι από τη μάχη του Βατερλώ, ή και την άτακτη υποχώρηση του ελληνικού στρατού μετά την κατάρρευση του μετώπου στην Μικρά Ασία, ακόμα!

  Βεβαίως, πάντα υπάρχουν και οι τολμηροί που αναζητούν στους πάγκους την «μεγάλη ευκαιρία», αλλά και οι μερακλήδες που ξεκουράζονται στις υπαίθριες ταβέρνες, τσικνίζοντας…

  Ελπίζουμε, ο καιρός να μας λυπηθεί και τις επόμενες ώρες να χαμογελάσει…

  Ελπίζουμε επίσης, η Ολλανδο-βουλγαρική συνεργασία των πλανόδιων μουσικών να ευοδωθεί, να βρεθούν οι «σκόρπιες νότες» και να απολαύσουμε την μουσική κουλτούρα των δύο χωρών …σε μία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.