Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Λέτε να ανεβάσουμε τόσο ψηλά τη Φλώρινα όσο το εκκλησάκι;



  Για την Αχλάδα, την Μελίτη, τον Σκοπό, το Κλειδί, τους Αγ. Ανάργυρους τα καταφέραμε.
  Τι απόμεινε… σχεδόν τίποτα!
  
  Τώρα μάλιστα που έχουμε αντιπεριφερειάρχη τον κ. Μπίρο γνωστό για το πώς βλέπει την ανάπτυξη.
  Αλλά και τον ΑΚΤΩΡ του Μπόμπολα που έχει σχεδόν όλα τα ορυχεία ακόμα και αυτό του «Βαρβούτη» με κατ’ ευθείαν ανάθεση μάλιστα, σίγουρα θα ανεβάσουμε ψηλά την Φλώρινά μας. Αν προσθέσουμε και την ΔΕΗ με τον Δημόσιο υπέρ συγκεκριμένων άνομων συμφερόντων χαρακτήρα της και το τι έχει κάνει στον τόπο μας, τότε το αποτέλεσμα είναι σίγουρο.



  Αλλά ας μην τα βλέπουμε όλα μαύρα. Υπάρχει και στο τόπο μας οικολογική οργάνωση, μη κυβερνητική μάλιστα (ΜΚΟ), χρηματοδοτούμενη από εμάς μέσω Κυβέρνησης, ο «Αρκτούρος». Κατάφερε όχι μόνο να διασώσει την υπό εξαφάνιση αρκούδα, αλλά να γεμίσει τα χωράφια μας, τους δρόμους μας, ακόμα και τα σπίτια μας μ’ αυτές και να μπορεί να κάνει ανενόχλητη τον περίπατο της στην Εγνατία, προστατευόμενη από τεράστιες ακριβές πινακίδες. Ίσως διασώσει και το νέο υπό εξαφάνιση είδος στην περιοχή μας που είναι ο άνθρωπος.
Παπαντωνίου Σπύρος

ΠΗΓΗ: ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.