Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Νεβεσκιώτης Γιάννης Μπουτάρης υποψήφιος «Παγκόσμιος Δήμαρχος της Χρονιάς»…



  Ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, προτάθηκε μαζί με άλλους 25 συναδέλφους του από πόλεις σ’ όλο τον κόσμο να είναι υποψήφιος για τον τίτλο του «Δημάρχου της Χρονιάς» για το 2014.


  Ο θεσμός τελεί υπό την αιγίδα του διεθνές ανεξάρτητου ιδρύματος City Mayors Foundation. Το 2005, είχε απονείμει τον ίδιο τίτλο στην τότε Δήμαρχο της Αθήνας, Ντόρα Μπακογιάννη, με την ευκαιρία και της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στη πόλη έναν χρόνο πριν.
  Συνυποψήφιοι του Γιάννη Μπουτάρη, που είναι επιχειρηματίας στο επάγγελμα, χημικός - οινολόγος και που εξελέγη 60ος Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης την 1η Ιανουαρίου 2011 και επανεξελέγη τον περασμένο Μάιο, είναι μεταξύ άλλων οι δήμαρχοι των Κάλγκαρι Καναδά, Σμύρνης, Λίβερπουλ, Γάνδης Βελγίου, Μπορντό, Χιούστον, Σεούλ, Σύδνεϋ. κ.ά., τα ονόματα των οποίων παρατίθενται στη ιστοσελίδα του Ιδρύματος, http://www.worldmayor.com/, όπου έχει αρχίσει και η διαδικτυακή ψηφοφορία για την ανάδειξη του νικητή.

philenews/ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.