Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Καθρέφτες της αιωνιότητας – Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Κ. Κουτσουρίδου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Καθρέφτες της αιωνιότητας» της Δικηγόρου, Κυριακής Κουτσουρίδου, το απόγευμα της Δευτέρας 11 Αυγούστου, στο ξενοδοχείο «ΑΤΕΡΟΝ» στο Αμύνταιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



  Πρόκειται για ένα βιβλίο  στο οποίο η δημιουργός, στη συλλογή της, καθρεφτίζει εικόνες κρυφές, συμπαντικούς στοχασμούς, ιστορίες ζωής, στο χωροχρονικό παιχνίδι της ανθρώπινης υπαρξιακότητας ανά τους αιώνες. Η αποτύπωσή τους πραγματοποιείται μέσα από το πρίσμα ενός ευαίσθητου παρατηρητή, με ένα μυστηριακό και ρομαντικό λόγο.

  Για το βιβλίο μίλησε διεξοδικά ο συγγραφέας Δημήτρης Ράντογλου, ενώ ποιήματα της Κ. Κουτσουρίδου διάβασαν η Φιλόλογος Αρετή Κοσμοπούλου και η Γραμματέας της Στέγης, Αναστασία Κέρλοβα.

  Η Κυριακή Κουτσουρίδου γεννήθηκε το 1978 στη Γερμανία και κατάγεται από την Τ.Κ. Βαλτονέρων του Δήμου Αμυνταίου. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και τα τελευταία χρόνια ζει μεταξύ Αθήνας και Τρίπολης με το σύζυγό της όπου εργάζεται ως νομική σύμβουλος.

  Το «Καθρέφτες της αιωνιότητας» αποτελεί την δεύτερη ποιητική της συλλογή καθώς, το 2010 εξέδωσε το βιβλίο «Νεφελώματα του Χρόνου» (εκδόσεις Ιωλκός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.